Metropolitan Interlink - Meniu Metropolitan Interlink - Meniu Fiber 1000 Pachet Internet si televiziune Fiber 1000

TERMENI LEGALI

Termeni legali S.C. Metropolitan Interlink (in continuare “Societatea” sau “S.C. Metropolitan Interlink”) detine si administreaza la adresa www.metropolitaninterlink.ro (“Site-ul”) un web-site prin intermediul caruia sunt prezentate informatii despre serviciile si produsele furnizate de catre Societate precum si o serie de informatii diverse avand drept scop promovarea Societatii, a serviciilor si produselor sale sau in scopul indeplinirii unor dispozitii legale.

Utilizarea Site-ului implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adreseaza persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta intre 14-18 ani care au acordul parintilor pentru vizitarea Site-ului. Site-ul este administrat in exclusivitate de catre S.C. Metropolitan Interlink. Pentru utilizarea Site-ului este necesar sa cititi si sa acceptati aceste conditii si termeni in totalitate. Vizitarea in continuare a Site-ului presupune ca sunteti de acord cu aceste conditii si termeni.

S.C. Metropolitan Interlink isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Conditiile si Termenii. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat aceste Conditii si Termeni in totalitate. In cazul in care nu acceptati Conditiile si Termenii prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafica, simboluri, marci comerciale, logo-uri) elemente de grafica web, scripturi, programe si baze de date) este proprietatea exclusiva a S.C. Metropolitan Interlink si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.metropolitaninterlink.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor S.C. Metropolitan Interlink.

Responsabilitate S.C. Metropolitan Interlink
S.C. Metropolitan Interlink nu este în nici un fel raspunzator pentru pierderile (directe sau indirecte), pierderea unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate, de catre Utilizator sau de catre tertii cu care Utilizatorul se afla în orice raporturi juridice, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a Site-ului sau a site-urilor aflate in legatura cu acesta. Legaturile respective reprezinta o facilitate acordata Utilizatorilor, S.C. Metropolitan Interlink neavand un control asupra functionalitatii site-rilor respective, asupra continutului, serviciilor si produselor prezentate in acele site-uri.

De asemenea S.C. Metropolitan Interlink nu poate fi raspunzatoare pentru orice actiune desfasurata de catre utilizatori in baza informatiilor publicate pe Site. Informatiile si materialele sunt publicate pe Site exclusiv in scop informativ si nu reprezinta o oferta ferma de a contracta, negenerand in sarcina S.C. Metropolitan Interlink nicio obligatie contractuala.

Utilizatorii Site-ului care solicita achizitionarea serviciilor si produselor S.C. Metropolitan Interlink publicate pe Site trebuie sa se prezinte in punctele de prezenta S.C. Metropolitan Interlink in vederea informarii complete asupra disponibilitatii serviciilor si produselor, a ofertelor comerciale in vigoare sau a conditiilor contractuale inclusiv asupra tarifelor .

Date personale

Utilizatorii care furnizeaza S.C. Metropolitan Interlink date cu caracter personal prin intermediul vizitarii Site-ului beneficiza de toate drepturile si sunt tinute de toate obligatiile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date: respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.

Legea aplicabila Prin vizitarea Site-ului Utilizatorul este de acord ca orice disputa cu privire la utilizarea sa fie guvernata in conformitate cu legile Romaniei iar nivelul de jurisdictie este reprezentat de catre instantele de drept comun competente din Romania. Site-ul poate fi accesat de pe intreg teritoriul Romaniei cat si din afara Romaniei; accesarea sa din afara Romaniei este responsabilitatea exclusiva a Utilizatorului. Contact

Pentru orice informatii referitoare la Site utilizatorii pot contacta serviciul de Relatii Clienti S.C. Metropolitan Interlink la numerele de telefon 031.710.1020 , 073.750.2020 sau prin e-mail la adresa office@metropolitaninterlink.ro ori in scris prin intermediul serviciilor postale sau de curierat la adresa: POPESTI LEORDENI, judetul ILFOV, strada: DRUMUL FERMEI 112, bloc:2, ap:3, (interfon 3), Serviciul Relatii Clienti. IN CAZUL IN CARE NU AGREATI CONDITIILE SI TERMENII MAI-SUS ARATATE VA RUGAM SA NU FOLOSITI SITE-UL SI SA INCHIDETI DE INDATA PAGINA DE WEB WWW.Metropolitan Interlink.ROMetropolitan Interlink - Footer